Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Nog meer zwemplezier
Het nieuwe verlichte optische bedieningspaneel (BOB) laat de huidige stroomsterkte van de HydroStar zien met behulp van gekleurde ledverlichting

Nog meer zwemplezier

Het nieuwe BINDER +System is een uitbreiding van de functies van de turbinezweminstallatie HydroStar.

Met het nieuwe BINDER +System heeft u nog meer zwemplezier. Het voor de turbinezweminstallatie HydroStar ontwikkelde systeem biedt veel functies. Van uitgebreide lichteffecten tot een innovatief bedieningspaneel en een geïntegreerde Wi-Fi-module.

Het pronkstuk van het nieuwe BINDER +System is het verlicht optisch bedieningspaneel (Beleuchtete Optische Bedienfeld, BOB). BOB kan op een willekeurige plek boven of onder water worden ingebouwd in de muur van het zwembad, waardoor de turbinezweminstallatie vanuit het water kan worden bediend. Daarnaast laat de BOB met behulp van ledverlichting zien welke stroomsterkte is ingesteld. Aan de verschillende kleuren kan de zwemmer zien in welke stand het systeem staat, als een soort optische kilometerteller. Een dergelijke functie is uniek op de markt.

Het nieuwe BINDER +System biedt gebruikers van de turbinezweminstallatie HydroStar veel voordelen

Met de BOB kun je vanuit het water zien in welke stand de installatie staat. Bovendien biedt de ledverlichting van BOB een indrukwekkend kleurenspel. De BOB kan worden gesynchroniseerd met de BINDER24-app en worden beveiligd zodat deze niet per ongeluk kan worden ingeschakeld. Het naadloze oppervlak van het bedieningspaneel is zeer robuust en kan ook zonder schroeven stevig in de gebruikelijke behuizing worden gemonteerd.

Een ander onderdeel van het nieuwe BINDER +System is de ingebouwde Wi-Fi-module: daarmee kan de BINDER24-app nog gemakkelijker worden verbonden met het thuisnetwerk. Met het BINDER +System kunnen bovendien nu nog meer lichteffecten worden gerealiseerd (intensiteitsprogramma, pulsprogramma, etc.). Bovendien kunnen alle optionele accessoires worden bediend met het +System. Ook het bedienen van de afstandbediening en de reactietijd na een druk op de knop is geoptimaliseerd in het +System.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details