Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Nieuwe online catalogus: altijd beschikbaar, ecologisch en uniek
Alle productinformatie is 24/7 beschikbaar.

Nieuwe online catalogus: altijd beschikbaar, ecologisch en uniek

Als producent van monoblok zwembaden munt NIVEKO uit in kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Dat uit zich niet alleen in hoogwaardige zwembaden, maar ook in de manier waarop de producent zijn klanten en eindklanten ondersteunt. In zijn streven naar continue verbetering zet NIVEKO nu een volgende stap door over te schakelen naar een online catalogus. 24/7 beschikbaar en eenvoudig in gebruik.

NIVEKO heeft als doel zijn producten en diensten voortdurend op alle vlakken te verbeteren, met de nodige zorg voor onze planeet. Het bedrijf gelooft dat elke stap, hoe klein ook, een impact kan hebben richting een positieve toekomst. Daarbij stelt NIVEKO zich op als rolmodel en tracht het andere bedrijven te inspireren.

Geef het zwembad een persoonlijke signatuur en maak het uniek.

Kleinere ecologische voetafdruk

Met zijn nieuwe online catalogus trekt het bedrijf zijn ecologische doelstellingen door naar de manier waarop het zijn producten presenteert. Dit nieuwe concept ondersteunt NIVEKO’s streven naar duurzame langetermijnontwikkelingen. Aandacht voor het milieu is sinds zijn oprichting een absolute prioriteit. Een online catalogus draagt bij aan de planeet door de nood aan papier te verminderen en afval te reduceren. “Zo redden we op een jaar tijd minstens twaalf bomen, of zo’n 30.000 kilogram hout. Daarbovenop sparen we 1.020.000 liter water uit, die nodig zou zijn voor de papierproductie”, aldus de Tsjechische fabrikant. “Met slechts één scan van de QR-code of één klik op de link kun je  2,5 kilogram hout en 85 liter water besparen. Tot slot verkleinen we onze ecologische voetafdruk, want we moeten geen catalogus meer laten leveren aan partners en eindklanten.”

Op maat gemaakt zwembadplaatje om zwembad te personaliseren.

Eenvoudig in gebruik

Naast de positieve ecologische impact biedt een online catalogus nog tal van andere voordelen. Als zwembadinstallateur heb je nu 24/7 toegang tot alle nodige informatie. Je kunt de producten gemakkelijk overal bekijken: thuis, op kantoor of zelfs onderweg. “Geen nood meer om te wachten op de gedrukte catalogus”, klinkt het. “Met slechts enkele klikken is de wereld van NIVEKO binnen handbereik. Bovendien hoef je geen speciale software te installeren om toegang te krijgen, een webbrowser volstaat. De catalogus is beschikbaar op elk apparaat: een desktop, tablet of smartphone.”

Daarnaast kun je deze online catalogus eenvoudig delen met eindklanten via de QR-code of directe link, in een e-mail, een chat of op sociale media. Het aantrekkelijke ontwerp benadrukt het unieke karakter van de NIVEKO-producten. Zwembadprofessionals en eindklanten kunnen door de indrukwekkende visuals en bedrijfsvideo de details van de producten verkennen. Via de handige zoekfunctie navigeer je snel door de catalogus en selecteer je moeiteloos specifieke producten of categorieën.

Je kunt de producten gemakkelijk overal bekijken: thuis, op kantoor of zelfs onderweg.

Zwembad personaliseren

NIVEKO pakt niet alleen uit met een online catalogus, maar heeft ook een nieuwe gadget bedacht die je eindklanten toelaat hun zwembad te personaliseren. Het op maat gemaakte zwembadplaatje voegt een unieke toets toe aan elk zwembad. 

“Bij NIVEKO configureer je niet alleen het zwembad volledig naar wens van je eindklant, maar kun je er nu ook een persoonlijk plaatje aan toevoegen. Het opschrift stem je af op wat je klant wil: een familie- of voornaam, een woord met speciale betekenis, een familielogo of zelfs een inspirerende quote. Het kan allemaal”, aldus NIVEKO. “Het tekstje wordt gedrukt op een elegante en duurzame plaat, die integraal onderdeel wordt van het zwembad.” 

Met deze unieke signatuur weerspiegelt het zwembad van je klanten hun eigen voorkeur en stijl. NIVEKO maakt trouwens met plezier een nieuw plaatje, mocht je klant verlangen naar een ander opschrift. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details