Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Nieuw merk onderstreept resoluut ecologische aanpak
Via het Technocentre, waar ingenieurs, technici en artsen samenkomen, investeert CF Group sterk in onderzoek en ontwikkeling.

Nieuw merk onderstreept resoluut ecologische aanpak

CF Group is al vele jaren een toonaangevende speler in de zwembadsector. Met trots draagt CF Group dan ook een van haar iconische merken, Vitalia. Vandaag kondigt de groep, als onderdeel van een strategie om zijn merkenportfolio te optimaliseren, evenwel een belangrijke verandering aan: Vitalia wordt CF. Daarmee kiest CF Group voor een resoluut ecologische aanpak. 

De overgang van Vitalia naar CF markeert een nieuw tijdperk voor het merk, dat stevig geworteld is in de waarden en kracht van de groep. Met een gediversifieerd en performant gamma wil CF innovatieve, betrouwbare en milieuvriendelijke oplossingen aanbieden. Deze ontwikkeling weerspiegelt dan ook de diepe betrokkenheid van de groep bij de bescherming van mens en milieu, twee fundamentele pijlers van het DNA van het merk CF. 

Gedreven door een visie die gebaseerd is op het rationele en weldoordachte gebruik van zwembaden, wil het nieuwe merk CF de onbetwiste referentie worden voor de zwembaden van morgen. Vanaf vandaag biedt de CF Group een resoluut ecologische aanpak, die bijdraagt tot het welzijn en de gezondheid van de gebruikers, terwijl het milieuevenwicht behouden blijft.

Het CF-assortiment voor de Benelux-markt omvat een uitgebreide selectie essentiële apparatuur voor professionals.

Multi-expertise merk

CF zet zich volledig in voor het ontwerpen van zwembaden die meer rekening houden met het milieu, die de gebruikers de best mogelijke ervaring bieden, en die tegelijkertijd de natuur beschermen. Als multi-expertise merk positioneert CF zich als een essentiële bondgenoot die technische expertise combineert met zorg voor het milieu. Toegankelijkheid en duurzaamheid vormen de kern van het engagement van CF. Als betrouwbare partner voor zwembaduitrusting en -onderhoud streeft CF ernaar zijn producten en diensten voor iedereen beschikbaar te maken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Essentiële apparatuur voor professionals

Het CF-assortiment voor de Benelux-markt omvat een uitgebreide selectie essentiële apparatuur voor professionals, die kwaliteit en betrouwbaarheid biedt. Tot de belangrijkste producten behoren onder meer een gamma inbouwdelen en onderdelen die esthetiek en waterdichtheid combineren voor een onberispelijk zwembad, krachtige filters die kristalhelder water garanderen, en filtratiepompen – verkrijgbaar in versies met vaste of variabele snelheid – voor een optimale energie-efficiëntie. Opdat klanten het hele jaar door van de ideale watertemperatuur kunnen genieten, is er ook een verscheidenheid aan warmtepompen voor elke behoefte, hoogwaardige afdekkingen om het water op temperatuur te houden, en rolluiken die design en functionaliteit combineren. Krachtige, wendbare robotreinigers houden het water dan weer proper, ongeacht het type bad, en elektrische panelen voor een vereenvoudigd beheer van apparatuur bieden een totale controle over het zwembad.

Al deze CF-producten zijn ontworpen met het oog op uitzonderlijke duurzaamheid en optimale prestaties. Daarnaast zet CF zich in voor een onberispelijke klantenservice, met toegewijde teams die klaarstaan om te reageren op de behoeften van gebruikers.

CF positioneert zich als een essentiële bondgenoot die technische expertise combineert met zorg voor het milieu.

Sterke toewijding aan R&D

Om de prestaties van zwembaduitrusting te verbeteren en tegelijkertijd de energiekosten te verlagen, investeert de CF Group ondertussen zwaar in onderzoek en ontwikkeling via zijn Technocentrum of Technocentre. Dat is gestructureerd in expertisecentra en brengt ingenieurs, technici en artsen samen. Elke dag werkt een team van 21 mensen – 40% vrouwen en 60% mannen, drie nationaliteiten, en verspreid over verschillende sites van de groep – hard om innovatieve en onderscheidende projecten te ontwerpen en af te leveren. Het Technocentre van de CF Group richt zich op drie fundamentele principes: innovatie, technische beheersing en aanpassing aan het gebruik.

In dit tijdperk van verhoogd milieu­bewustzijn bevestigt CF zijn positie als leider in de zwembaduitrustingssector door innovatieve en duurzame oplossingen te bieden voor een uitzonderlijke zwemervaring, terwijl ons kostbare milieu beschermd blijft. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details