Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Innovatieve technologie voor zwembad van de toekomst
De diepte van NIVEKO Motion Pool kan op elk niveau tussen 0 en 150 centimeter worden ingesteld.

Innovatieve technologie voor zwembad van de toekomst

Vandaag beïnvloedt technologische vooruitgang elk aspect van ons leven. Geen wonder dus dat traditionele zwembaden revolutionaire veranderingen doormaken. Zo ook bij NIVEKO, dat het multifunctionele zwembad NIVEKO Motion Pool met beweegbare bodem introduceert. Dit innovatieve bad is flexibel voor elke gebruiker, heeft een tijdloos design, en gebruikt geavanceerde technologie. 

NIVEKO is een vooraanstaande zwembad­fabrikant met meer dan dertig jaar ervaring. Met trots presenteert het bedrijf een innovatieve benadering van design en technologie, die het in staat stelt om klanten state-of-the-art producten aan te bieden die alle gangbare normen overstijgen. NIVEKO Motion Pool gaat nog een stap verder door klanten niet alleen een zwembad, maar letterlijk een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Innovatief ontwerp en geavanceerde technologie

NIVEKO Motion Pool staat voor een combinatie van toptechnologie, de kwaliteit van NIVEKO-zwembaden en ruim dertig jaar ervaring. Voor maximaal comfort introduceert de producent een all-in-one
product waarvoor geen bijkomende installatie nodig is: een zwembad met een beweegbare bodem. Deze aanpak onderstreept het streven om naast uitzonderlijke producten ook een naadloze en snelle werkwijze van begin tot einde aan te bieden.

Door de beweegbare bodem tovert je klant zijn zwembad om tot een volwaardig terras en benut zo optimaal de ruimte in de tuin.

Flexibiliteit en veiligheid

Door de beweegbare bodem kan de zwembaddiepte eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De diepte van het zwembad kan op elk niveau tussen 0 en 150 centimeter worden ingesteld, waardoor je klant het gebruikt als volwaardig zwembad voor volwassenen maar evengoed als dompelzwembad voor kinderen. Hierdoor is het bad ook toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit en is het geschikt voor revali­datiedoeleinden. 

Veiligheid staat bij NIVEKO voorop. Als het zwembad niet onder toezicht staat of niet wordt gebruikt, kan de bodem tot aan het niveau van het omringende terrein worden opgeheven, zodat het zwembad voor niemand toegankelijk is. Zo creëer je een veilige ruimte voor het hele gezin, inclusief huisdieren.

Een milieuvriendelijke en economische oplossing

NIVEKO Motion Pool is niet alleen zuinig, maar ook in bouwkundig opzicht een milieuvriendelijke oplossing. Het systeem is eenvoudig te bedienen en maakt geen gebruik van hydraulische of mechanische aandrijvingen. Door het ontbreken van olie of smeermiddelen wordt het risico op vervuiling van het zwembadwater geëlimineerd, zodat er geen ongewenste stoffen in het water komen.

Bovendien gaat de beweegbare bodem op effectieve wijze oververhitting en temperatuurverlies tegen, en minimaliseert hij waterverdamping. Ook wordt het binnendringen van vuil geblokkeerd, waardoor er beduidend minder onderhoud nodig is. Het zwembad winterklaar maken is niet nodig, omdat de beweegbare bodem eveneens als een doeltreffende overkapping werkt.

Als volwaardig zwembad voor volwassenen of als dompelzwembad voor kinderen? NIVEKO Motion Pool biedt alle flexibiliteit.

Afgestemd op elke levensstijl

NIVEKO Motion Pool beschikt over alle voordelen van de klassieke NIVEKO-zwembaden, waaronder de eenvoudige installatie, maar met een vleugje luxe en innovatie erbovenop. Met zijn oogverblindende design, uitmuntende kwaliteit en praktische functionaliteit is het een ideale keuze voor elke klant die meer dan alleen de gebruikelijke mogelijkheden van zijn zwembad verwacht. Met slechts één klik op de afstandsbediening of draai aan de sleutel tovert je klant zijn zwembad om tot een volwaardig terras, waardoor hij de ruimte in de tuin optimaal kan benutten. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details