Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Hoogkwalitatieve zwembaden uit één stuk

Hoogkwalitatieve zwembaden uit één stuk

De nadruk van het bedrijf ligt zowel op de kwaliteit van de gebruikte materialen, op vakmanschap, efficiency en precisiehandwerk als op de maatschappelijke en milieutechnische aspecten. Deze sluiten naadloos aan bij de recentste Europese normen. Het jaarlijks groeiende aantal tevreden partners en klanten vormt het bewijs dat NIVEKO de juiste koers vaart. Op maat gemaakte zwembaden van hightech polymeren zijn enorm populair onder klanten die kwaliteit op waarde schatten en een zwembad willen dat precies op hun wensen is afgestemd. NIVEKO biedt een breed scala aan mogelijkheden om het gewenste zwembad samen te stellen, tot in het kleinste detail.   

Zoals de naam NIVEKO al aangeeft, spelen EKO-logische factoren en maatschappelijke verantwoordelijkheid vanaf het begin een prominente rol in de bedrijfsfilosofie. Bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf werd bijvoorbeeld volop stilgestaan bij de opkomst van elektromobiliteit, dus werd de locatie uitgevoerd met volledig functionele laadstations voor elektrische auto’s. Daarnaast worden alle restafvalstromen uit de productie gerecycled en opnieuw gebruikt in andere takken van de industriële productie. Omdat het gebruikte materiaal van hoge kwaliteit is, is het gemakkelijk te recyclen tot regranulaat. Dat betekent dat het geen belasting vormt voor het milieu in de vorm van afval, maar kan worden hergebruikt voor verdere verwerking. 

WASH-programma

NIVEKO ondersteunt sinds 2021 het goede werk van de UNESCO, in het bijzonder het WASH-programma (Water, Sanitation and Hygiene). Het voornaamste doel van dit programma is het verstrekken van drinkwater aan mensen in nood in door crises getroffen regio’s. Het staat ook in voor verbetering van de noodzakelijke hygiënische en sanitaire omstandigheden in de getroffen gebieden. En naast de putten die worden geslagen, krijgen kinderen in veel gevallen ook nog onderwijs. NIVEKO ziet de ondersteuning aan WASH als een organische stap,
die hand in hand gaat met de ontwikkeling van het bedrijf en het bijbehorende potentieel om een positieve verandering in de wereld tot stand te brengen.

Verregaande personalisatie

Er zijn tal van redenen waarom zwembaden van NIVEKO zo geliefd zijn bij hun dealers. Een van de prioriteiten in de procesplanning is zorgen voor een maximale efficiency bij de partner van NIVEKO om hem tijd te besparen en om er alles aan te doen dat alle stappen in het verkoop- en installatieproces van het zwembad zo eenvoudig mogelijk zijn. Door dat uitgangspunt weet de partner precies op welke dag en welk tijdstip het zwembad wordt geleverd. De installatie omvat altijd de betonwerkzaamheden in de constructie, waardoor deze sterk en stabiel wordt. 

Eén factor die NIVEKO-zwembaden werkelijk uniek maakt, zijn de beschikbare opties, op bijna ieder vlak. De afmetingen van het zwembad zijn geheel aan de keuze van de klant, tot zelfs op de centimeter. Er is ook een brede waaier van zwembadkleuren beschikbaar, net als uiteenlopende steensoorten voor tegels en treden in verschillende vormen. De gehele configuratie krijgt een fraaie afwerking met exclusieve rvs inbouwdelen, die op basis van vele jaren ervaring speciaal zijn ontworpen en met de grootste precisie worden vervaardigd. 

Dealers krijgen een excursie en opleiding in de hoofdkantoor in Tsjechië.

Uitgebreid assortiment

Het assortiment zwembaden van NIVEKO kan worden samengevat als topkwaliteit in een groot aantal variaties. Of je nu kiest voor een klassiek skimmerontwerp of een origineel door NIVEKO ontwikkeld overlooptype, je bent altijd zeker van een topproduct. Er zijn twee soorten skimmers: de Skimmer Top Level en de Skimmer Invisible. De Skimmer Top Level is een verbetering op het beproefde concept met een extra slanke skimmer die een hoger waterniveau mogelijk maakt. De Skimmer Invisible is een door NIVEKO ontworpen uniek concept. De skimmers hebben geen frame. Door ze rechtstreeks op de zwembadrand te plaatsen, wordt het wateroutflowsysteem nog onopvallender. 

Het assortiment overloopzwembaden van NIVEKO bestaat uit maar liefst vijf types. De Overflow Multi is een praktisch, eenvoudig ontwerp dat gemakkelijk te onderhouden is. De ideale keuze voor iemand die een onconventioneel gevormd zwembad wenst. De Infinity Overflow is het beste model voor een oneffen terrein. De overlooprand van de Infinity geeft de indruk van een eindeloos wateroppervlak. Een van de meest populaire types is de Advance, voornamelijk dankzij zijn ontwerp met natuurlijk graniet en zijn kenmerkende rechthoekige lijnen. Dit type zwembad vind je vaak terug als stijlvolle aanvulling op moderne woningen. De overlooprand van het model Evolution – met een dikte van slechts 20 millimeter zal elke liefhebber van minimalisme aanspreken. Het grote voordeel van de Evolution is dat deze het water zelf accentueert, terwijl de overgang tussen de zwembadomgeving en het water bijna onmerkbaar is. De laatste uit de serie van vijf overloopmodellen is de unieke Underflow. Deze nieuwe combinatie van een overloopgoot verborgen onder de vloer met de voordelen die typisch zijn voor zwembaden met een skimmer geeft de Underflow een onverwachte voorkeur bij klanten die indruk willen maken met hun buitenzwembad en toch ook heel praktisch willen zijn.

Opleiding als sleutel tot succes

Om alle NIVEKO-partners optimaal op te leiden en te informeren over de verkochte producten, krijgen zij een opleiding in het hoofdkantoor van NIVEKO in Tsjechië. Ieder bezoek omvat een excursie naar het productiebedrijf, waar de partners met eigen ogen het volledige productieproces van een zwembad kunnen aanschouwen. Ze krijgen er niet alleen een demonstratie van de meest geavanceerde technologieën en geautomatiseerde processen van het bedrijf, maar krijgen ook de kans om te zien welke hoeveelheid menselijke arbeid er in de productie van elk zwembad zit en hoe dit zich weerspiegelt in de kwaliteit van het product dat ze verkopen. Iedere partner ontvangt een gratis marketingpakket om de verkoop te promoten. Een geautoriseerde dealer assisteert bij de eerste installatie van een zwembad. Deze houdt toezicht op het project, zorgt ervoor dat alles soepel wordt opgeleverd en is beschikbaar voor advies over alle specialistische zaken. Hierdoor krijgt de partner vertrouwen en de nodige ervaring om toekomstige installaties uit te voeren. En mochten er vragen zijn, dan kan de partner contact opnemen met de betreffende salesmanager van NIVEKO, die altijd beschikbaar is om te helpen. 

Partners van NIVEKO kunnen bovendien terugvallen op een technische hulplijn. Deze geeft antwoord op technische vragen en biedt marketingondersteuning door de toegewezen manager. Het spreekt voor zich dat het bedrijf ook een breed scala aan marketingondersteuning biedt, uiteenlopend van catalogi tot displayzwembaden en zwembaden voor showrooms. Op basis van een langdurige goede samenwerking en tevreden klanten kan een partner uitgroeien tot een NIVEKO Profi Partner, een status die een scala aan extra voordelen met zich meebrengt. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details