Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Hiervoor wil je kind alle zwemdiploma’s halen
De beloningssystemen kunnen worden gemaakt in iedere huisstijl, met logo of als mascotte, en in acht verschillende kleuren.

Hiervoor wil je kind alle zwemdiploma’s halen

Aquarunner heeft een beloningssysteem voor zwemlessen ontwikkeld dat kinderen stimuleert om, na hun diploma’s A en B, ook voor C te gaan. “Het motiveert kinderen echt”, stelt eigenaar Laura van den Oever.

In veel zwembaden worden bij de zwemlessen beloningssystemen gebruikt. Dat kunnen stickers, posters, knuffels, tegeltjes of stempels zijn. Aquarunner ontwikkelt echter unieke, op maat gemaakte en gepersonaliseerde kleurrijke puzzels van foam. “We beschikken over een CNC-snijmachine en een graveermachine waarmee we de meeste foam- en zeilproducten zelf kunnen snijden en voorzien van logo’s of afbeeldingen”, aldus van den Oever.

Eenmaal compleet, blijven de kleurrijke puzzels van foam nog lang populair, als speelgoed in bad of als versiering op de kinderkamer.

De beloningssystemen kunnen worden gemaakt in iedere huisstijl, met logo of als mascotte, en in acht verschillende kleuren. Iedere unieke vorm kan worden voorzien van een aantal onderdeeltjes (uitneembare stukjes) die overeenkomen met de fases van een zwemopleiding. Na afronding van elke fase krijgt het kind dan een bijbehorend stukje dat in de vorm past. “We maken dat volledig op maat en in eigen huis, precies zoals de klant het wil. Met een eigen logo of als speciale mascotte van een zwembad. Dat onderscheidt ons echt van andere leveranciers van zwembadartikelen”, vertelt van den Oever. “Voor zwembaden is zo’n beloningssysteem behoorlijk interessant. Voordeel is dat kinderen het gehele ABC-traject afronden, omdat ze dan het laatste stukje van de puzzel ook binnen hebben. SRO, exploitant van zwembaden in de regio rond Amersfoort die met dit systeem begon, is al vele jaren klant. Zij hebben al vele duizenden vissen afgenomen.” Eenmaal compleet, blijven de kleurrijke puzzels van foam nog lang populair bij de kinderen, als speelgoed in bad of als versiering op de kinderkamer. “Het is een hele leuke herinnering, maar het motiveert kinderen ook echt. Onlangs was ik op bezoek bij mijn neefje, en die miste nog één puzzelstukje. Toen ik voor de grap zei: ‘Die kan ik je wel geven, hoor’, weigerde hij resoluut en antwoordde ‘Nee, dat moet ik zelf doen!’. Dat toont de kracht van een beloningssysteem: sparen motiveert.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details