Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Het zwembadseizoen staat voor de deur – installeer nu het ORIGINELE tegenstroomsysteem van BINDER in uw zwembad
Het highlight van uw zwembad is een sfeervolle ledverlichting

Het zwembadseizoen staat voor de deur – installeer nu het ORIGINELE tegenstroomsysteem van BINDER in uw zwembad

Zuinig, met krachtige prestaties en meervoudig bekroond

Uw zwembad is al wat ouder en dringend toe aan een make-over? U wilt een moderner en beter zwembad dat ook zuinig is? Geef uw zwembad dan nu een upgrade en gun uzelf dat unieke zwemgevoel: onze gepatenteerde turbinezweminstallaties HydroStar en EasyStar kunnen in bijna elk zwembad worden ingebouwd of in een handomdraai achteraf worden geïnstalleerd.

Alleen met BINDER haalt u MEER uit uw zwembad:de tegenstroomtechnologie die ontwikkeld is door onze oprichter en ‘made in Germany’, is duidelijk anders dan andere systemen op de markt. In plaats van pompen, die veel lawaai maken en onderhoudsintensief zijn, genereren turbines een natuurgetrouwe en brede stroming die het lichaam gelijkmatig omgeeft en draagt. Zo kan de zwemmer zich volledig concentreren op zijn zwemtechniek en hoeft hij niet constant zijn evenwicht te houden. Ons systeem is niet alleen uitermate geschikt voor duurzwemmen maar ook voor aquajoggen, wellness of simpelweg gezellig spelen. Een vakantiegevoel is gegarandeerd.

De turbinezweminstallatie HydroStar van BINDER maakt elk zwembad waardevoller en kan in de zwembadwand worden geïntegreerd om ruimte te besparen.

Twee echte stars voor uw zwembad

Naast de welbekende HydroStar die speciaal is ontwikkeld voor nieuwbouwzwembaden, is er ook EasyStar. Dit is ons retrofitsysteem voor bestaande zwembaden. Ze is easy achteraf in te bouwen en heeft hetzelfde prestatievermogen als HydroStar. Een vakspecialist kan het systeem in een handomdraai installeren: de EasyStar wordt aan de rand van het zwembad bevestigd en vervolgens wordt het besturingssysteem gemonteerd. Het grote voordeel van de turbinezweminstallaties van BINDER is dat er geen aparte droogruimte en geen omslachtige aanleg van leidingen of kabels nodig is. Daardoor kan het systeem snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd. Een gebruikelijke stroomaansluiting is bovendien voldoende.

EasyStar heeft een elegant en bekroond design (German Design Award 2020) en past daarom perfect in het zwembad. Het systeem tovert een gewoon zwembad om in een sportbad of wellnessoase voor het hele gezin. U kunt de sterkte van de stroming met een afstandsbediening of via de trainingsapp op uw smartphone of tablet eenvoudig aanpassen. De app is compatibel met de Apple Smartwatch en heeft voor elk niveau trainingsprogramma’s. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om zelf trainingsschema’s te maken en op te slaan.

EasyStar is echter niet alleen makkelijk te bedienen maar ook onderhoudsarm. Dit komt doordat de glijlagers van de aandrijving door het water worden gesmeerd. Met het oog op de hogere energieprijzen zijn de lage gebruikskosten een extra voordeel: EasyStar verbruikt tot 80 procent minder energie dan soortgelijke installaties.

Snel klaar voor gebruik: in slechts een uur of drie wordt de turbinezweminstallatie HydroStar van BINDER ingebouwd en daarna kan het zwemplezier al beginnen. Bij het retrofitsysteem EasyStar (zie afbeelding) gaat de montage nog sneller.

BINDER heeft nog MEER te bieden

Een huis met een eigen zwembad is natuurlijk leuk, maar een zwembad met een tegenstroomsysteem van BINDER is simpelweg geweldig. Sfeervolle verlichting maakt het zwemplezier compleet: met de elegante, dimbare en sfeervolle ledverlichting voor de inbouwschacht of met de stijlvolle led-ringlamp voor de turbine van HydroStar (German Design Award 2022) wordt uw zwembad ’s avonds ondergedompeld in een kleurrijk licht en geniet u van een erg bijzondere atmosfeer. Ze zijn beide met de afstandsbediening of via de app te bedienen. Zo worden ’s avonds door de sfeervolle verlichting niet alleen het zwembad maar ook de tuin en het terras nog mooier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details