Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
“Groepering van Algemene Aannemers van Zwembadbouwers – BSPA”:

“Groepering van Algemene Aannemers van Zwembadbouwers – BSPA”:

Sinds het begin van de coronacrisis heeft de zwembadsector een grote groei gekend. De Belgen gunnen zichzelf massaal het plezier van een zwembad waardoor de orderboeken van de zwembad-bouwers goed vol zitten. Toch is de sector ongerust. De keuze voor de juiste zwembadbouwer is er geen die licht opgenomen mag worden. Een goede service na verkoop is belangrijk en die biedt niet iedereen aan. 

 “Veel Belgen willen zichzelf een plezier doen en kiezen voor de aanleg van een zwembad”, verklaart Algemeen Directeur Patrice Dresse. “De sector doet het goed en blijft op koers.” 

 Met de zomer in aantocht overwegen veel Belgen nog om een zwembad te laten plaatsen in hun gezellige nestje. De Algemene Aannemers van “Zwembadbouwers” en de Belgian Swimming Pool Association (BSPA) willen wel benadrukken dat een zwembad aanleggen een serieus proces is dat vraagt om het nodige vakmanschap. Haast en spoed is zelden goed… 

Vergeet niet dat de aanleg van een zwembad een rendabele investering is. Een zwembad dat goed geplaatst is en onderhouden wordt, betekent altijd een meerwaarde voor een huis. Dat betekent echter ook dat een zwembad dat niet goed geplaatst is en slecht onderhouden wordt een consument zuur kan opbreken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details