Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Garantie voor vertrouwen en genot
De ‘all-in-one’ productie betekent dat de installatie vrij eenvoudig en snel is.

Garantie voor vertrouwen en genot

Het merk NIVEKO wordt het best gedefinieerd door het woord ‘kwaliteit’. Vanaf het begin is de filosofie van het bedrijf gericht op het maken van zwembaden die de norm zetten in de branche. Alle andere aspecten van het bedrijf als geheel komen ook voort uit het product zelf: samenwerking met partners die kunnen vertrouwen op een topproduct, en klanten die genieten van hun NIVEKO-zwembaden.

Dankzij de handmatige productie in drie productiehallen kan NIVEKO meer dan 1200 zwembaden per jaar maken. Zelfs bij zo’n groot aantal bestellingen wordt de grootste zorg besteed aan elk zwembad. Onze brede waaier aan configuratiemogelijkheden is de toegevoegde waarde die elke klant toelaat zijn visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om de zwembadtypes zelf, waarvan NIVEKO er zeven aanbiedt, kleuropties, verschillende soorten stenen, trappen, of premium NIVEKO Plus roestvrijstalen onderdelen, NIVEKO brengt een uitgebreid product op de markt, gebaseerd op meer dan twee decennia ervaring.

NIVEKO biedt zeven zwembadtypes aan.

Skimmer- en overloopbaden

NIVEKO heeft zowel skimmer- als overloopbaden in zijn portfolio. De Skimmer Top Level is een klassiek skimmer badontwerp dat tot in de perfectie is gebracht. De Skimmer Invisible is uniek en het resultaat van jarenlange ervaring en technische innovatie. Het Invisible model maakt een zo hoog mogelijk waterniveau mogelijk, met behoud van de voordelen die anders typisch zijn voor skimmerbaden.

NIVEKO biedt ook vijf overloopbaden aan. De Overflow Multi is een populair ontwerp, vooral vanwege de mogelijkheid om onconventionele zwembadvormen te gebruiken met een PVC-rooster in de overloopgoot. In het NIVEKO-assortiment bevindt zich natuurlijk het bekende model Infinity, dat een gewoon uitzicht vanuit het zwembad verandert in een betoverend uitzicht dat zich tot in de verte uitstrekt. Uitzonderlijk, opvallend, onderscheidend: dat is het Overflow Advance zwembad. De sterke lijnen van het natuurlijke donkere graniet laten een krachtige indruk achter en vormen de perfecte aanvulling op een opvallend gebouw. Het Overflow Evolution zwembad is daarentegen de definitie van minimalisme: de dunne overlooprand is een tijdloze keuze die de schoonheid van het heldere wateroppervlak naar voren haalt. Het Underflow model verbergt de overlooprand op ingenieuze wijze onder een terras en combineert een esthetisch uniek zwembad met een revolutionair technisch ontwerp. 

Het frame bestaat uit een speciale structuur die zorgt voor een zeer stabiele vorm en een lange levensduur van het hele zwembad.

Baanbrekende voordelen

High-Tech polymeer, het materiaal waarvan de NIVEKO-zwembaden worden gemaakt, speelt een sleutelrol in de kwaliteit van onze zwembaden. Dit speciaal aangepaste materiaal, gemaakt in Duitsland, biedt verschillende baanbrekende voordelen. Het unieke productieproces en de verwerking van het materiaal garanderen samen de weerstand tegen uv-stralen en de negatieve effecten van chloor, zowel op de kleur als op het materiaal zelf. 

Het materiaal is door en door gekleurd. Tijdens het productieproces worden homogene platen aan elkaar gelast. Het frame van het zwembad bestaat uit een speciale structuur die zorgt voor een zeer stabiele vorm en een lange levensduur van het hele zwembad. NIVEKO-zwembaden uit één stuk worden altijd vooraf en vanaf de productie opgebouwd, alle onderdelen inbegrepen. De ‘all-in-one’ oplossing betekent dat de latere installatie vrij eenvoudig en snel is, vooral in vergelijking met betonnen zwembaden, waardoor NIVEKO-partners tijd, geld en arbeid kunnen besparen.

Een even belangrijk voordeel van High-Tech polymeer is dat het zeer gemakkelijk te recycleren is. Milieuvriendelijke productie is een van de leidende principes bij NIVEKO, dat samenwerkt met een bedrijf dat het productieafval verwerkt. Een geavanceerde aanpak van de verwerking garandeert dat meer dan 90% van het productieafval wordt gebruikt in andere sectoren van de industrie. Hierdoor heeft de productie een minimale impact op het milieu.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details