Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
“Energiecrisis biedt potentieel voor groei”
Van links naar rechts – Peter Van Cleven, Frank Didden, Martine Van Cleven, Frank Voortmans

“Energiecrisis biedt potentieel voor groei”

Limburgse ondernemers zorgen voor frisse wind bij Hasseltse ontvochtigingsspecialist CDH Industries

Een duurzaamheidsoffensief en gerichte versterking van de klantendienst. Dat zijn de plannen van Frank Didden en Frank Voortmans voor CDH Industries. De Limburgse ondernemers nemen het roer over van zaakvoerder Martine Van Cleven. Zij bouwde het in 1990 opgerichte familiebedrijf uit tot een toonaangevende speler in luchtontvochtigers voor binnenzwembaden in binnen- en buitenland.

CDH Industries krijgt een herschikking aan de top. Martine en Peter Van Cleven vertrouwen het bedrijf toe aan ervaren ondernemers Frank Didden en Frank Voortmans. Hiermee begint de Hasseltse specialist in luchtbehandeling van binnenzwembaden na meer dan 30 jaar aan een volgend hoofdstuk. 

“Familiale karakter als sterkte”

Sinds de oprichting veroverde CDH Industries de Belgische, Nederlandse en Franse markt. “Door de keuze om de productie in Limburg te houden, hebben we maximale controle over de kwaliteit. Dat maakt maatwerk mogelijk en resulteert in een optimale service voor onze klanten”, verklaart Martine Van Cleven het succes. Tal van zwembadbouwers – grote en kleinere spelers – doen een beroep op de Hasseltse onderneming voor de luchtontvochtigers van binnenzwembaden.

Wij produceren 500 toestellen per jaar en stellen zeven mensen aan het werk. De anciënniteit varieert tussen de 32 en 17 jaar”, vervolgt Martine Van Cleven, die samen met haar broer Peter altijd gewaakt heeft over het familiale karakter van het bedrijf. “Dat is onze sterkte. En dat moet ook in de toekomst zo blijven.”

Lokale verankering verzekerd”

In Frank Didden en Frank Voortmans vond de huidige zaakvoerder de ideale partners om die toekomst verder vorm te geven. De Limburgse ondernemers stappen als eigenaars aan boord van CDH Industries. Samen zetten zij de huidige koers standvastig verder

“CDH Industries is een dynamisch bedrijf met een duidelijke visie. Daar bouwen we overtuigd aan verder. De lokale verankering blijft verzekerd en ook alle personeelsleden houden we aan boord”, zegt Frank Voortmans, die de bezetting zelfs nog wil opkrikken.

“Minder energieverbruik”

CDH Industries groeit daarbij mee met haar eindklanten, die almaar kritischer en energiebewuster worden. Dat is volgens de kersverse eigenaars ook terecht, zeker nu rationeel omgaan met energie belangrijker is dan ooit.

“Wij blijven investeren in innovatie met het oog op een lager en rationeel energieverbruik. Daarmee is een duurzame toekomst van CDH Industries gegarandeerd”, besluiten Frank Voortmans en Frank Didden, die ook een nieuwe CEO aantrekken om de strategische koers uit te stippelen. “Intussen blijft Martine aan het roer om de overgang in goede banen te leiden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details