Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Eerlijke prijs dankzij private label

Eerlijke prijs dankzij private label

Online shoppen is de norm in quasi alle sectoren, maar voor professionele installateurs snijdt het mes altijd langs twee kanten: enerzijds stroomlijnt en vereenvoudigt het de bedrijfsvoering, anderzijds leidt het tot soms moeilijke prijsonderhandelingen met de eindklant. Met twee recente lanceringen wil Bosta België, ‘one stop shop’ voor watertechniek, zwembadbouwers laten genieten van de voordelen, maar tevens wapenen tegen de nadelen.

Norsup omvat een compleet gamma zwembadartikelen, exclusief voor de professionele zwembadbouwer.

Ontzorgen en faciliteren, dat zijn de kernwoorden die Bosta België ten opzichte van de professionele installateur voor­opstelt. Daartoe zet de totaalaanbieder van water- en zwembadtechniek onder meer een uiterst compleet productgamma en een semi-geautomatiseerd magazijn met permanente stock van 18.000 artikelen in – de sleutel tot leveringen binnen 24 uur -, en een uitgebreide technische service doorheen de diverse fases van een traject. Sinds 2015 maakt ook een B2B webshop integraal deel uit van de strategie.

Vernieuwde webshop

Om de professionele installateur via digitale weg nog beter te bedienen, werd de Bosta webshop in oktober 2020 volledig geüpdatet. Het vernieuwde platform biedt niet enkel 24/7 toegang tot het volledige aanbod van de technische groothandel, maar is dankzij de verbeterde zoekfunctie en het moderne design nog overzichtelijker geworden. Bovendien kunnen ook alle technische datasheets en handleidingen rechtstreeks via de webshop geraadpleegd worden.

Een semi-geautomatiseerd magazijn met permanente stock van 18.000 artikelen vormt de sleutel tot leveringen binnen 24 uur.

Private label

Als keerzijde van de praktische meerwaarde van online shopping, staat evenwel de moeilijke onderhandelingspositie die zo voor professionals gecreëerd wordt. Met de lancering van Norsup wil Bosta daar een antwoord op bieden. Het private label, dat een compleet gamma aan zwembadartikelen omvat, wordt immers exclusief aan de professionele installateur aangeboden. Opdat de kwaliteit en compatibiliteit van de producten gewaar­borgd zou zijn, en de installatie vlot kan verlopen, doet Bosta voor de productie van het Norsup gamma een beroep op gekende partners. Een standaard garantieperiode van maar liefst drie jaar, die mits online registratie met nog een extra jaar uitgebreid kan worden, ondersteunt de kwaliteits- én exclusiviteitsclaim. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details