Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Een zwembad met respect voor het milieu
RECYPOOL is een lijn van zwembaden in kit, opgebouwd uit basiselementen vervaardigd uit gerecycleerd polyethyleen.

Een zwembad met respect voor het milieu

Hoe kan men van een zwembad genieten en tegelijk de ecologische voetafdruk ervan beperken? CF Group Benelux heeft zich over dit vraagstuk gebogen en een geheel nieuw type zwembad ontwikkeld: RECYPOOL. Met deze zwembaden biedt de groothandel een ecologische en economische oplossing die aan alle verwachtingen en budgetten voldoet.

We kunnen er al lang niet meer omheen. In de afgelopen jaren hebben klimaatkwesties ons ertoe gedwongen om onze manier van leven op alle niveaus onder de loep te nemen en bij te stellen. Ook de zwembadsector kan vragen omtrent duurzaamheid en ecologie niet zomaar wegwuiven. Daarom ontwikkelde CF Group Benelux een zwembadreeks die de klimaatuitdagingen aangaat.

De kits kunnen voorzien worden van een liner in de gewenste kleur.

Ecologisch verantwoord

RECYPOOL is een lijn van zwembaden in kit, opgebouwd uit basiselementen vervaardigd uit gerecycleerd polyethyleen. Alle gerecycleerde materialen worden getest, geproduceerd en op de markt gebracht met een garantie van tien jaar. Zo kan de eindklant genieten van een kwaliteitszwembad dat niet alleen aan zijn eigen eisen, maar ook aan die van de planeet voldoet.

Uitsparingen voor inbouwdelen kunnen meteen bij bestelling voorzien worden.

Maak het zelf

De zwembaden zijn beschikbaar in vier basismaten en de kits kunnen meteen voorzien worden van een liner in de gewenste kleur. De basiselementen meten 50×150 cm en worden eenvoudig aan elkaar geschroefd. Bij elk zwembad wordt een duidelijke handleiding geleverd en uitsparingen voor inbouwdelen kunnen indien gewenst meteen bij bestelling voorzien worden. Montage en installatie verlopen met andere woorden uiterst vlot, terwijl het resultaat dankzij de magere betonvulling en bijgeleverde grondankers wel zeer sterk en betrouwbaar is.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details