Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
één voor allen

één voor allen

De nieuwe kunststof inbouwschacht van BINDER is geschikt voor alle formaten turbines. Met de nieuwe inbouwschacht van polypropyleen (PP) is de montage van de turbinezweminstallatie HydroStar van BINDER nog gemakkelijker. Ook voor wie al een zwembad heeft, biedt de kunststof inbouwschacht een groot voordeel. 

 Het opvallendst aan de nieuwe kunststof inbouwschacht is het gewicht: de inbouwschacht weegt slechts twaalf kilogram en is een stuk lichter dan de traditionele roestvrij stalen uitvoering, die zowat dertig kilogram weegt. Aangezien de schacht zo licht is, kan de turbinezweminstallatie HydroStar nog gemakkelijker worden ingebouwd. De kunststof inbouwschacht heeft geen metalen onderdelen en is daardoor nog onderhoudsarmer: een lage pH-waarde of een overmaat aan zout kunnen de inbouwschacht
niet schaden.

Bescherming

Om zwemmers te beschermen is de inbouwschacht voorzien van een afdekrooster van hoogwaardige kunststof. Deze kan met één klik op de schacht worden vastgezet. Voor liefhebbers van de klassieke, roestvrijstalen look kan er ook een roestvrijstalen afdekrooster worden geleverd. De kunststof inbouwschacht is zeer compact (970 x 360 x 515 mm), maar toch geschikt voor alle formaten turbines uit het assortiment van BINDER. Er zitten geen harde randen aan, waardoor de stromingseigenschappen van de schacht en het afdekrooster zijn geoptimaliseerd.

BINDER biedt de kunststof inbouwschacht aan als Single-uitvoering voor een turbine met een volumestroom van 160 m3, 215 m3 of 275 m3 per uur. De schacht is ook geschikt voor installatie in een zwembad van polypropyleen, polyester en beton met folie. Als aanvulling kan ook ledverlichting worden geleverd, die aan de uitstroomhulp van de turbine wordt gemonteerd. Het licht van de ledlampen geeft het water een bonte kleur en zorgt zo voor een prettige sfeer. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details