Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Een kleurrijk aanbod aan zwembadartikelen
Maximaal comfort op elke locatie.

Een kleurrijk aanbod aan zwembadartikelen

Met de winter voor de deur denken we graag terug aan de zonnige vakantiedagen aan het zwembad. Het familiebedrijf Aquajogging de Buffel weet wat je daarvoor nodig hebt. Met meer dan dertig jaar ervaring heeft het het assortiment nog verder uitgebreid. Eigenaar Geert van den Oever vertelt over het succes van het zwembadmeubilair en de drukbezochte ZwembadBranche Dag. Daar presenteerde Aquajogging de Buffel trots z’n artikelen die een dag aan het zwembad compleet maken.  

Familiebedrijf 

Bijna iedereen houdt van dagen doorbrengen aan het zwembad. Of het nu in het water is of aan de rand, bij Aquajogging de Buffel is er voldoende aanbod aan zwembadartikelen en meubilair. Mede-eigenaar Geert van den Oever vertelt over de zwembadartikelen die het bedrijf levert. Dat gaat van gepersonaliseerde zwemplankjes tot een onlangs uitgebreid aanbod van zwembadmeubilair. Het bedrijf koos ervoor om sinds oktober meer meubilair aan te bieden. 

De geschiedenis van Aquajogging de Buffel gaat ver terug. Het bedrijf begon in 1989. De toenmalige eigenaren zijn de schoonouders van Geert van den Oever. Hij maakte samen met zijn vrouw Laura in 2007 een succesvolle doorstart. “We hebben flink uitgepakt en zijn gegroeid tot wat het nu is. Op dit moment leveren we in veertien Europese landen. En we blijven het assortiment van ons eigen merk Aquarunner uitbreiden.”

Genieten in de zon met de Net Lounge.

Een mooie kans

Dat Aquajogging de Buffel z’n assortiment kan blijven uitbreiden, is mede te danken aan de service: “De zwembadmeubels behoren bijvoorbeeld nu tot ons assortiment door de goede service aan een leverancier. Dat we die kans nu krijgen, is natuurlijk super.” Met de zwembadmeubels en andere artikelen staat het merk Aquarunner binnenkort nog in Hardenberg en Mechelen op de beurs.

Naar de beurs

Dat uitbreiden gaat volgens plan, vertelt Van den Oever tevreden. Sinds het bezoek aan ZwembadBranche Dag in Barneveld loopt het storm. Meer verkoop is natuurlijk fijn, maar het draait op zo’n beurs natuurlijk ook om klantcontact: “Op de beurs vormde ons eigen merk Aquarunner een kleurrijk geheel. We hadden twee standjes met zwembadmeubels en andere artikelen. De beurs opende om 9 uur, en pas om 16 uur had ik tijd voor een kopje koffie. Ik vond het erg fijn om onze klanten nu in het echt te kunnen spreken. Normaal hebben we bijna alleen contact via de telefoon.” 

Bij Aquajogging de Buffel vinden ze die korte lijntjes met hun klanten belangrijk. Ze denken graag mee: “We luisteren naar de klant. Heb je goede ideeën? Vertel het ons! We leveren snel en we denken graag met je mee. Als er bijvoorbeeld iets kapot gaat, dan lossen we dat ook snel op.” 

Relax in de Maya stoel met uitzicht op de zee.

Herkenbare producten van goede kwaliteit

Waarom hun producten zo succesvol zijn? Dat zit hem volgens Van den Oever in meerdere dingen: “Wij maken onze producten zelf. Zo zijn we verzekerd van een goede kwaliteit. En klanten herkennen onze producten. Ons aanbod zwembadartikelen is divers en verkrijgbaar in alle soorten en maten. We zijn er gewoon goed in, bij Aquajogging de Buffel.”

Die kwaliteit weet Aquajogging de Buffel te waarborgen door bijvoorbeeld fabrieken te bezoeken. Van den Oever: “Het is superbelangrijk dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Als we fabrieken bezoeken, voeren we direct kwaliteitscontroles uit. Dat kan natuurlijk niet altijd, maar waar het kan, doen we het. Zo weten we zeker dat we op de goede manier goede spullen maken. Zo ben ik onlangs nog in China geweest, en een ander bezoek staat alweer gepland.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details