Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Duik in de wereld van NIVEKO!

Duik in de wereld van NIVEKO!

Nieuws, innovaties en unieke oplossingen zijn sinds lang het domein van het merk NIVEKO. De filosofie van het bedrijf, met de nadruk op constante vooruitgang, wordt ook volledig weerspiegeld in hun marketing. Promotie in de digitale wereld en maximale zichtbaarheid van het merk aan eindklanten zijn NIVEKO’s duidelijke prioriteit. Websites spelen een sleutelrol in de online presentatie van het bedrijf – voor zowel de B2C- als de B2B-sector. Na een zorgvuldige voorbereiding heeft NIVEKO sinds begin mei een nieuwe website gelanceerd!

Vanaf het begin werd het project gecreëerd met creativiteit en nieuwe ideeën in het achterhoofd, gekoppeld aan de bewezen producten die ons bedrijf aanbiedt. De homepage laat u diep in de wereld van NIVEKO duiken met een unieke video die u in detail door het complete aanbod van zwembaden leidt. De luchtige en heldere look met de kenmerkende ontwerpstijl van het bedrijf is terug te vinden op de hele website. De pagina ‘Zwembaden’, die ongetwijfeld voor de meeste bezoekers interessant zal zijn, biedt een snel overzicht van alle zeven types – als er één u aanspreekt, kunt u met één klik meer te weten komen en het volledige project bekijken.

Het beste uit de NIVEKO-werkplaats, overzichtelijk en allemaal op één plek? U vindt wat u zoekt in de rubriek ‘Referenties’! U kunt vanuit uw luie stoel gemakkelijk door het portfolio van de beste NIVEKO-projecten in heel Europa bladeren. Filter de referenties op zwembadtype, land van installatie, traptype en kleur. Doe inspiratie op voor uw eigen project, zie hoe verschillende combinaties zijn gebruikt en creëer uw eigen visie op het perfecte zwembad! De nPooL Planner custom configuratie tool, die een organisch onderdeel is van de website, voorziet NIVEKO van de contactgegevens van degenen die geïnteresseerd zijn in een zwembad; dit wordt dan opgevolgd door een telefoontje van een vertegenwoordiger. De aanvraag wordt vervolgens doorgegeven aan de lokale NIVEKO partner in het desbetreffende land en het werk aan het project kan beginnen!

NIVEKO partners hebben toegang tot de sectie Partner Zone op de website, die exclusieve inhoud biedt – technische handleidingen, marketingmateriaal dat klaar is voor onmiddellijk gebruik en vooral een gloednieuwe versie van de NIVEKO zwembad configuratietool. Deze is volledig herwerkt, vereenvoudigd en aangepast om elke NIVEKO partner in staat te stellen de eindklant eenvoudig en snel een aanbod op maat aan te bieden. Intuïtieve bediening, duidelijke stappen en het geleidelijk creëren van een visualisatie zijn erop gericht het werk van de NIVEKO partners te stroomlijnen en tijd te besparen.

De nieuwe NIVEKO website is een evolutie die naadloos aansluit op elementen die populair zijn gebleken bij gebruikers, waarop wordt voortgebouwd en die verder worden ontwikkeld tot een uitgebreide bron. Klanten zullen hier veel profijt van hebben, omdat ze informatie kunnen vinden over het bedrijf, het productassortiment en geïndividualiseerde mogelijkheden voor hun eigen visies en plannen. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met het feit dat NIVEKO een internationaal merk is en de website is zelfs beschikbaar in vijf taalversies – EN, DE, FR, NL en CZ. Bezoek www.nivekopools.com  en duik in een wereld van eindeloze mogelijkheden!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details