Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
De toekomst heet zoutelektrolyse
Via de PoolStation-applicatie kan de Elite Connect altijd en overal bediend worden.

De toekomst heet zoutelektrolyse

Elite Connect is een assortiment zoutelektrolysesystemen die geschikt zijn voor zwembaden tot 200 m3. Maar het is meer dan dat. De gebruiksvriendelijke alles-in-één waterbehandeling beheert zowel de waterkwaliteit als de zwembadapparatuur via één intuïtief apparaat. De eindgebruiker navigeert door de instellingen van zijn zwembad op een 2.8” TFT full colour touchscreen.

Elite Connect beheert de meeste zwem­badapparatuur dankzij vier digitale aansluitingen, waaronder één specifiek voor de filtratiepomp en drie voor overige apparaten. Ook heeft Elite Connect vier digitale ingangen voor onder andere de flowcontrole en het corrigeren van het productniveau.

Continue opvolging

Voor optimale prestaties worden het zoutgehalte en de watertemperatuur voort­durend gecontroleerd. De chloorproductie kan automatisch worden verminderd wanneer het zwembad afgedekt is. De hoogwaardige elektrode met lange levensduur is zelfreinigend dankzij de omgekeerde polariteit.

Elite Connect is een assortiment zoutelektrolysesystemen die geschikt zijn voor zwembaden tot 200

Upgrademogelijkheden ten top

De Elite Connect is verkrijgbaar in twee versies: de Standaard (5 g/L, 12 tot 42 g/uur) en de Low Salt (vanaf 1 g/L, 12 tot 24 g/uur). Het apparaat kan aangevuld worden met verschillende plug-in modules om aan alle wensen te voldoen. Het gaat onder meer om een S-Driver® pH voor een optimaal waterevenwicht; een S-Driver® pH & ORP voor zowel waterevenwicht als een passende ontsmetting; een S-Driver® pH & PPM voor de meest optimale waterbehandeling; en een S-Driver® VSP om VSP-pompen met drie snelheden aan te sturen en aan/uit te schakelen.

Als de zwembadeigenaar in eerste instantie niet het budget heeft voor alle opties, kan de apparatuur later nog naar wens geüpdatet worden dankzij de verschillende S-Driver® plug-in modules.

Het apparaat kan aangevuld worden met verschillende plug-in modules.

Ingebouwde connectiviteit

Als smart product, biedt Elite Connect twee oplossingen om het zwembad vanop afstand te beheren. 

Dat kan enerzijds als een alleenstaand product, door het toestel aan te sluiten op een internetrouter (via Ethernet-kabel). Bedienen kan dan altijd en overal met de Pool­Station-applicatie (beschikbaar via Apple Store en Google Play). 

Anderzijds kan Elite Connect ook als onderdeel van een complete zwembadinstallatie toegepast worden. Het toestel is geschikt voor gebruik met Fluidra Connect voor een complete zwembadbesturing op de Fluidra Connect NN app (beschikbaar via Apple Store en Google Play).

Ten slotte wordt Elite Connect, als hoogwaardig product dat in Europa gefabriceerd wordt, aangeboden met drie jaar garantie. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details