Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
De nieuwe inbouwschacht van kunststof
De nieuwe kunststof inbouwschacht van BINDER heeft zowel voor zwembadbouwers als zwembadeigenaren voordelen.

De nieuwe inbouwschacht van kunststof

De kunststof schacht van BINDER maakt de installatie van HydroStar nog eenvoudiger

De nieuwe kunststof inbouwschacht van BINDER heeft zowel voordelen voor vakspecialisten als voor zwembadeigenaren. Hij is niet alleen lichter dan de roestvrij stalen uitvoeringen, en daardoor nog makkelijker te installeren, maar hij zorgt ook voor een perfecte stroming.

Het bijzondere aan de nieuwe kunststof inbouwschacht is het materiaal: 100 procent kunststof. Door dit materiaal te kiezen, weegt de schacht slechts 12 kg en is daardoor duidelijk lichter dan de roestvrij stalen modellen (ca. 30 kg). Doordat de nieuwe inbouwschacht zo licht is, kunnen vakspecialisten deze sneller en eenvoudiger installeren dan de gebruikelijke varianten.

In tegenstelling tot de gebruikelijke inbouwschachten van BINDER is deze schacht volledig van kunststof en daardoor nog eenvoudiger te installeren

Het materiaal is niet het enige waar de kunststof inbouwschacht zich van de andere turbineschachten van BINDER in onderscheidt. De specialisten hebben ook de vorm van de schacht iets veranderd. Het water stroomt daardoor nóg beter naar de turbine en de zwemmer profiteert van een perfecte stroming.

BINDER biedt de kunststof inbouwschacht aan als Single-uitvoering voor een turbine met een volumestroom van 160 m3, 215 m3 of 275 m3 per uur. De schacht is geschikt voor folie- en polyester zwembaden. Als aanvulling kan ook een led-verlichting geleverd worden, die aan de uitstroomhulp wordt gemonteerd. Deze led-ringlamp dompelt het water onder in een kleurrijk lichtspel met kleuren naar keuze en maakt het zwemmen een erg bijzondere ervaring.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details