Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België
Het strakke design van de Tixit-afdekking maakt dit een tijdloos en tegelijk functioneel product.

Compleet aanbod voor optimale uitrusting en onderhoud

Als allroundproducent en distributeur van technische zwembadcomponenten en accessoires biedt CF Group Benelux een volwaardig assortiment voor elke professionele installateur, zowel voor privé- als openbare zwembaden. De tweede digitale editie van zijn Poolfair-beurs begin dit jaar was opnieuw een succes en bevestigt zijn expertise in de zwembadsector in de Benelux.

Al meer dan vijftig jaar zet CF Group Benelux zijn vakmanschap en knowhow in om de professionele zwembadbouwers, maar ook loodgieters, elektriciens, sanitaire installateurs en algemene bouwaannemers te ondersteunen bij de aanleg van zwembaden. Dat het bedrijf een toonaangevende speler is in de Benelux werd nogmaals bevestigd op de Poolfair-beurs, die de groep ook dit jaar digitaal organiseerde. Het unieke evenement in de zwembad- en zwemvijversector in de Benelux was een groot succes, met 330 ingeschreven deelnemers, meer dan 3.000 bezoeken op het online platform, en zo’n dertien participerende merken – Hayward, Speck, Pahlen, Duratech, Geb, Espa, Renolit, Seko, Sorodist, Waterco, Bio-UV group, CF Group Benelux & Poolfino. “We willen alle deelnemers en leveranciers bedanken voor hun vertrouwen en voor het mogelijk maken van dit event”, zegt operation & product manager Gil Galle.

Met de Hayward-producten meet, regel en stuur je het zwembad vanop afstand voor zuiver, aangenaam water.

Haal meer uit de afdekking

CF Group Benelux heeft verschillende inbouw- en opbouwsystemen voor zwembadafdekkingen, al springen volgende oplossingen zeker in het oog: Tixit, Rollenery en Rollinside.

Qua opbouwoplossing biedt Tixit een uiterst elegante en strakke afdekking, waarbij het innovatieve design meteen opvalt. Met geïntegreerde functionaliteiten, zoals bluetooth-luidsprekers en ingebouwde verlichting in de steunen, geeft het systeem de tuin een complete upgrade. Dit rolluik bestaat in een elektrische en een solar-uitvoering. Tixit leent zich voor elk type zwembad, al is het een uiterst geschikte oplossing voor renovatie.

De inbouwmodellen Rollenergy en Rollinside onderscheiden zich door een strakke, fijne look en maximale functionaliteit, zoals de ‘stop sel’-functie die de zoutchlorinator aanstuurt als de afdekking open of dicht is. Alle systemen zijn verkrijgbaar met pvc- of solar PC-lamellen en bevatten een bevestigingsset voor extra beveiliging van de gesloten afdekking.

Voor een ultieme afwerking van het zwembad is de ledonderwaterverlichting van Vitalia en Teclumen een goede keuze. Het Vitalia-ledgamma gebruikt marinetechnologie in zijn lampen, heeft een geïntegreerde waterdichte verbinding en een zeer laag verbruik. Teclumen is een volledig in inox uitgewerkte lamp met hoge ledkwaliteit, getemperd glas, een mechanische sluiting en een thermische bescherming. De elektronische driver en DMX-ontvanger zijn in de lamp geïntegreerd (DMX-versie op aanvraag). Die laatste laat toe elke lamp in een bepaald gebied van het zwembad individueel te regelen.

De thermische bescherming en mechanische sluiting van de Teclumen-onderwaterverlichting garanderen een langdurige werking.

Energie-efficiënt verwarmen

Qua oplossingen voor zwembadverwarming beschikt CF Group Benelux over een ruim assortiment, waaronder de Vitalia-warmtepompen. De Vitalia Comfort Vesuvio Full Inverter past automatisch zijn prestaties en verbruik aan en heeft een geïntegreerde soft-start. De efficiënte en stille warmtepomp werkt op drie standen: automatisch, verwarmen, koelen. Ook de Vitalia Premium warmtepomp heeft een zeer stille werking, optimaliseert het energieverbruik en blaast verticaal, waardoor ze een groter verdampingsoppervlak heeft en dus efficiënter is. Deze warmtepomp werkt in alle seizoenen, vanaf een buitentemperatuur van min vijftien graden Celsius. De pomp is bedienbaar met een touch controller en is compatibel met wifi.

Eenvoudig en accuraat onderhoud

Een zwembad vanop afstand regelen en behandelen wint aan belang. Niet alleen werkt het tijdbesparend voor de zwembadprofessional, de dosering gebeurt ook een stuk accurater. Met Aquarite®+ van Hayward heb je altijd zuiver water, met een geoptimaliseerd gebruik van chemische producten en een verhoogd zwemcomfort. De kast laat toe de zoutelektrolyse te regelen en controleren, en ook de zwembadapparatuur zoals de filter- en warmtepomp en de verlichting. Koppel het systeem aan wifi voor een gemakkelijke bediening vanop afstand door de Control Station.

Ook voor openbare zwembaden heeft CF Group Benelux een breed aanbod. Met het PC Dynamics Dinotec doseringssysteem meet en regel je eenvoudig en exact de waterverzorging en pH van het zwembadwater. Het toestel laat de keuze tussen verschillende behandelingsmogelijkheden, zoals chloor, actieve zuurstof of ozon. De ingebouwde doseertechniek bepaalt automatisch welke wateronderhoudsmiddelen wanneer worden toegediend.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details