Platform over zwembadinfrastructuur en -techniek, wellness en outdoorbeleving in Nederland én België

NL | FR

Producten

Comfortabele en energiezuinige zwembadunit

Luxury swimming pools in a modern hotel

Tekst | WOLF

Beeld | WOLF

30 april 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De CKL zwembadunits zijn speciaal ontworpen als binnenunits voor de ventilatie en ontvochtiging van kleinere, gesloten zwembaden tot een zwembadoppervlak van ongeveer vijftig vierkante meter. Zwembaden zoals die in ziekenhuizen, hotels of particuliere woningen, dus. De units verwijderen de ruimtelucht met hoge luchtvochtigheid en vervangen die door droge toevoerlucht. Het gebruik van zeer efficiënte warmteterugwinningssystemen en de geïntegreerde warmtepomp – afhankelijk van de bedrijfsmodus – zorgen voor een energie-efficiënte werking. Twee bijzonderheden van de CKL-Pool serie zijn de platenwarmtewisselaar uit corrosiebestendig polypropyleen, en EC-ventilatoren in vrijloopuitvoering met traploze regeling.

Bijzonderheden van de CKL-Pool serie zijn de platenwarmtewisselaar uit corrosiebestendig polypropyleen en de EC-ventilatoren in vrijloopuitvoering met traploze regeling.

Drie praktische standen

Er zijn drie bedrijfsmodi mogelijk: zomerbedrijf met ontvochtiging, winterbedrijf met ontvochtiging, en winterbedrijf met verwarming. De ingebouwde en geïntegreerde besturing, een DDC-regelaar met gebruiksvriendelijk LCD-display, maakt een continue en comfortabele aanpassing van de bedrijfsomstandigheden mogelijk, zodat de gewenste omstandigheden in de binnenzwembaden onder verschillende buitenluchtcondities kunnen worden gehandhaafd. Een zwembadwatercondensor is als optie verkrijgbaar. 

De robuuste eenheid is uitwendig en inwendig gecoat en klaar voor aansluiting. Voor een eenvoudige en snelle inbedrijfstelling. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details